Carieră

lucrați în

Lacan Technologies este o echipă de oameni pentru care munca este o pasiune. Ne concentrăm asupra independenței, care, în opinia noastră, este, pe lângă antreprenoriat, unul dintre cei mai importanți factori care condiționează dezvoltarea dinamică și eficientă. Datorită unui program de practică și ucenicie pregătit corespunzător, suntem capabili să potriviți tipul de sarcini cu profilul candidaților noștri. Acest lucru permite oamenilor care vin la noi să își dezvolte aripile și să folosească potențialul care le stă în ele. Fiecare persoană care dorește să se dezvolte împreună cu noi primește suportul substanțial și instrumentele necesare pentru muncă, iar natura unică a programului nostru înseamnă că elevii noștri învață mai repede într-un timp scurt decât oriunde altundeva.

De ce merită să exersați la Lacan Technologies?
Există mai multe motive pentru care merită să vină la noi. Aici sunt:

  • atmosferă de lucru unică,
  • o abordare individuală pentru fiecare practicant din compania noastră,
  • ajuta la fiecare etapă de dezvoltare,
  • cu noi veți învăța să utilizați practic cunoștințele dobândite în timpul studiilor,
  • ne concentrăm asupra unei științe specifice – puteți uita de prepararea cafelei,
  • veți primi o instruire completă care vă va permite un bun început în compania noastră.

Consultați-vă că merită să ne dezvoltați cu noi. Bine ai venit!

Procedura de recrutare

Candidații interesați după trimiterea cererii (CV) prin formularza rekrutacyjnego, vor primi un e-mail de întoarcere împreună cu trusele de testare a competențelor în căsuța de e-mail, care va verifica, printre altele, nivelul abilităților de limbi străine, capacitatea de a gândi logic și de a folosi instrumentele legate de cererea pentru o anumită poziție. Testele sunt interactive, astfel încât după fiecare dintre ele, acestea sunt trimise automat la noi.

După verificarea și analizarea acestora, vă vom contacta telefonic cu persoane selectate. Ei sunt invitați la un interviu cu coordonatorul Lacan Technologies. În cazul unor îndoieli suplimentare, se fac zile de instruire, în cadrul cărora verificăm modul în care candidatul lucrează și își îndeplinește îndatoririle